• 1403/08/29 - 14:43
  • 211
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست واتیکان| «برای تحقق آموزش سالم جوانان چه اقدامی کنیم؟»- پرسش از رهبران دینی

رئیس مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دور دوازدهم گفت‌وگوی دینی ایران با نهاد گفت‌وگوی ادیان واتیکان، درباره فرآیند شکل گیری این گفت‌وگوها و اهمیت آن صحبت کرد.

علی اکبر ضیایی در این نشست دینی، توضیح داد: فراهم آمدن زمینه برگزاری این دور از گفت‌وگوها به جلسه تمهید مقدماتی که  21 اسفند 1402 در این مکان با مونسینیور خالد عکاشه داشتم، باز می‌گردد.

وی افزود: ما در آن جلسه توافق کردیم که در گفت‌وگوی دوازدهم به موضوع: «آموزش جوانان در خانواده به منزله چالشی برای اسلام و مسیحیت» بپردازیم و سه محور «مفهوم تربیت خانواده در اسلام و مسیحیت» ،«فرصت ها و چالشهای تربیت در زمان امروز: از منظر اسلام و مسیحیت» و «تربیت جوانان: فضایی برای گفتگو و همکاری بین اسلام و مسیحیت» برای ارائه مقالات مورد توافق قرار گرفت.

ضیایی با بیان که ما سه دهه گفت‌وگوی دینی مشترک را پشت سر گذاشته ایم، ابراز کرد: در این سال‌ها موضوعات متنوع از جمله اخلاق زیستی، ایمان و عقل، جوانان و تعلیم و تربیت دینی و دغدغه‌های مشترک درباره رفع خشونت و افراط گرایی و فراهم آوردن زمینه‌های خدمت به جامعه و نیز ضرورت توجه به نقش دین در جامعه به بحث و تبادل نظر گذاشته است.

دبیر شورای سیاستگذاری و هماهنگی گفت‌وگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با تاکید بر اینکه، جوانان به عنوان اصلی ترین سرمایه‌های هر جامعه محور و کانون گفت‌وگوی امروز ما هستند، گفت: بیاییم به این مسئله بیاندیشیم که ما به عنوان شخصیت‌های دینی و مراجع گفت وگوی ادیان چه اقدام عملی مشترک برای تحقق آموزش سالم جوانان خود می توانیم داشته باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد که طی امروز و فردا بتوانیم به راهکارهای عملی مشترک در زمینه آموزش جوانان و نهاد خانواده برسیم و نتایج ارزشمند این گفت‌وگوها به جوامع ما تسری یابد.

دوازدهمین دور گفت‌وگوی دینی مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و نهاد گفت‌وگوی ادیان واتیکان با عنوان «آموزش جوانان در خانواده به منزله چالشی برای اسلام و مسیحیت» طی روزهای 29 و 30 آبان‌ماه جاری به میزبانی «کاردینال میگل آنجل آیوسو گیسو» رئیس نهاد گفت‌وگوی ادیان واتیکان و در شهر رم برگزار خواهد شد. سخنرانان در سه محور «مفهوم تربیت خانواده در اسلام و مسیحیت»، «فرصت‌ها و چالش‌های تربیت در زمان امروز: از منظر اسلام و مسیحیت» و «تربیت جوانان: فضایی برای گفت‌وگو و همکاری بین اسلام و مسیحیت» به بیان نقطه نظرات و ارائه مقاله می‌پردازند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.